CHOCOLATE CHIP COOKIES

THE CHRISTMAS DRESS

Kjole: HER

Nu hvor juleaften nærmer sig, så har jeg været på udkig efter en sød lille julekjole, som jeg kan have på til selve juleaften eller bruge til juledagene.
Jeg er lidt kræsen hvad det angår, for jeg vil allerhelst have noget på, som er rart og som kan bære aaaaalt den julemad som kommer indenbords i julen ;-)

Og ud af det blå så havnede denne fine kjole hos mig i sidste uge! Og jeg er noget så glad for den og overvejer stærkt om det skal være julekjolen. Den har nogle fine flæser detaljer og et sødt bindebånd i taljen, så kan man idet mindste holde julemaden inde ha ha ;-)

Har I mon fundet julekjolen til juleaften?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHOCOLATE CHIP COOKIES