Lakrids småkager med chokolade

VLOG: 9 DECEMBER

OKAY, nu gør jeg det altså!

Allerførst synes jeg at det var noget angst provokerende at tale foran et kamera i søndags, hvor jeg satte SMASHBOX konkurrencen igang. (I kan deltage i konkurrencen HER )
Men efter jeg udgav videoen og havde pænt meget nervøsitet der sitrede i kroppen, så fandt jeg ud af at det slet ikke var så slemt ;-) I var jo super søde og jeg har modtaget så mange fine beskeder fra jer kære læser! Og jeg må nok indrømme at det har givet mig lidt blod på tanden!

Bare rolig, jeg ligger altså ikke en ny video op hver uge, men jeg synes nu alligevel at det er ret sjovt at lege med det her video klipning og er fascineret over den anderledes måde at blogge (vlogge) på.

Så fredag morgen, kyssede jeg Hr. Skov farvel inden han tog på arbejde. Og så satte jeg mig i min seng med kameraet foran mig. Og så begyndte jeg bare at tale. Og tjaaah.. Så tog det ene jo det andet og WUPTI, så er der kommet en lille video ud af det.
Jeg har nemlig filmet hele min fredag. Eller.. Jeg glemte at filme min aften, da jeg var ude at spise middag. But you get the point!

Jeg håber I kan lide den og kom endelig med ris og ros :-)

Og ja der er små finesser der godt kunne have været bedre, men hey jeg er stadigvæk ny i vlogs, så please vær søde, ikke? ;-)

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lakrids småkager med chokolade