GODE RÅD TIL ET SENGETÆPPE?

DER SKAL SKE NOGET NYT

For snart et år siden rykkede jeg ud af min lejlighed og ind i Hr. Skovs hus. Tænk, at det allerede er ved at være et år siden. Pyyyh jeg synes kun at det var et par måneder siden, at jeg købte mig en bil og brugte den første uge i bilens levetid, at køre i pendul fart mellem min lejlighed og Hr. Skovs hus, med bilen fyldt med flyttekasser. Og ahem.. ja jeg måtte køre nogle gange, for I guder, hvor når man at samle meget sammen, når man bor i lejlighed ;-)

Da jeg i sin tid flyttede ind i huset, kom jeg med ret mange møbler og pige-pynte-nusse-pusse-ting. Og ja vi fik sorteret stort ud i mine og Hr. Skovs ting. Vi købte et par enkelte ting sammen og så dekorerede jeg huset med det.

Men vi trænger til noget nyt. Stuen ligner lidt for meget sig selv og jeg synes at der trænger til en omrokering og lidt fornyelse.

Jeg er som sagt på jagt efter et nyt sengetæppe – så giv endelig en heads up, hvis I falder over noget lækkert! ;-)

Derudover har vi lavet lidt om i stuen med nye planter, omplantning, omplacering af ting og ikke mindst nye plakater. Og vores soveværelse har sågar fået et pift, for det var lidt trist og kedeligt før.

Jeg kan godt mærke at indretning tager tid, og det skal jeg give det lov til. Selvom jeg meeeeget gerne vil have lavet det hele om med det samme, så tager det altså sin tid at mærke hjemmet og finde ud af hvilke ting der mangler i indretningen.

Ps… Plakaterne er fra Desenio og jeg vil varmt anbefale jer at vente lidt endnu, hvis i overvejer at klikke deres plakater hjem, for jeg har nemlig fået en lækker rabatkode, som jeg må forkæle jer med. Meeen ssshh den tager vi lige i næste uge ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODE RÅD TIL ET SENGETÆPPE?