VORES BOLIG + RABATKODE

#nouw30daychallenge

Jeg kunne godt bruge at få sat lidt gang i kreativiteten her på bloggen. Og da Nouw prikkede til mig forleden om en såkaldt Nouw challenge, tjaaah så var jeg allerførst skeptisk!

For egentlig er jeg ikke vild med at andre skal puffe til bloggen og at jeg blot skal blogge, fordi andre beder mig om det. Ja ja, det lyder meget hårdt, men jeg tror egentlig bare at jeg godt kan lide at jeg blogger når jeg har lyst og når jeg føler at jeg har noget på hjertet, som jeg gerne vil dele med mine læsere.

Men samtidig “provokerede” det mig også lidt og gjorde mig en anelse nysgerrig. For i bund og grund, så prøver jeg jo hver dag at gøre bloggen endnu bedre, end den er i forvejen. Jeg prøver ihærdigt at komme på nye ideer til blogindlæg og samtidig kæmper jeg med de personlige blogindlæg, som jeg jo ved at I er ret stor fan af ;-)

Så derfor har jeg valgt at tage denne såkaldte challenge op, med Nouw. Denne challenge handler om at man som blogger skal blogge hver dag i 30 dage – men da jeg i forvejen allerede blogger hver dag og gerne flere gange om dagen, så vil jeg nu hellere tage den challenge et niveau op!
Jeg vil nemlig udfordre mig selv til at blogge 2 GANGE DAGLIGT i 30 dage! Og jeg er spændt på om jeg kan holde det!
Men jeg tror ærligt talt at jeg har brug for et spark bagi med kreativiteten, sagt på en pæn måde! ;-)

Jeg ELSKER at blogge og jeg elsker hver dag at have en god og hyggelig dialog med jer, så jeg glæder mig til at blogge endnu mere for jer i den kommende måned :-)

Er der noget I gerne vil se mere af eller måske noget helt nyt? Så skriv gerne i kommentarfeltet :-)

Ps.. Er du blogger hos Nouw? Eller måske du ønsker at blive det? Så har du lige nu mulighed for at tilmelde dig samme #nouw30daychallenge og være med i konkurrencen om en tur til London med en veninde/ven. Lækkert, ikke?

Du kan læse mere om konkurrencen HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES BOLIG + RABATKODE