SUND TÆRTE MED BUTTERNUT SQUASH
I takt med gårsdagens Lately blogindlæg , så starter jeg ugen ud med opskriften på en butternut squash tærte. En knap så fotogen opskrift af slagsen, men smagen derimod, er lækker, cremet og gudeskøn!
Og nå ja, fik jeg nævnt at den tilmed også er sund?
Vi har spist tærten til en omgang soyabønne pasta med pesto til. Det harmonerede godt til den cremet og nøddeagtige butternut squash. Ellers er tærten også god til en sprød salat eller blot helt alene. Mulighederne er mange :-)
Opskriften finder du herunder.
SUND TÆRTE MED BUTTERNUT SQUASH
Du skal bruge:
- 1 butternut squash
- 2 spsk olivenolie
- 2 tsk. tørret rosmarin
- 1 spsk. mørk balsamicoeddike
- 100 g spinat frossen
- 3 æg
- 2 fed hvidløg
- 1 stort løg
- 200 g mozzarella
- Salt og peber
- 3 dl (180 g) hvedemel
- 100 g smør
- 2 spsk. vand
Bag dem i ovnen i ca. 15-20 minutter til stykkerne er møre.
Hak løg og hvidløg og kom det i en pande med rosmarin i lidt olivenolie. Når løgene begynder at tage lidt farve, tilsætter du den frosne spinat og lidt balsamico. Lad det simre indtil spinaten er tøet helt op.
Imens pisker du æggene i en skål og kommer derefter indgrendienserne fra panden op i skålen. Fordel mozzarellaen i grove stykker i skålen og kom derefter butternut squash i. Tilsæt salt og peber.
Kom skålens indhold over tærtebunden og lad tærten bage i ovnen i ca. 25-30 minutter eller til tærten begynder at få farve.
VELBEKOMME! <3
Ingen kommentarer endnu