INTERIOR WANTIES

VORES BOLIG + RABATKODE

Kan I huske, da jeg teasede om et lille indretningsprojekt herhjemme?
Jeg er ikke helt færdig endnu, men det begynder så småt at tage form som dagene nu går. Og det er SÅ spændende og hyggeligt, at kunne få lov til at udfolde nogle ideer jeg har gået og summet på i et stykke tid.

Mit første projekt var at finde nye plakater/billeder til hjemmet. Jeg synes vi har haft lidt for ensformet billeder hist og her og jeg synes at vi trængte til lidt farve rundt omkring i huset.
Vi kører meget hvid, grå og grønne (planter) farver hjemme hos os, så lidt farve ville gøre boligen mere hyggelig og personlig :-)

Derfor tøvede jeg bestemt ikke, da jeg fik lov til at udvælge nogle plakater og rammer fra Desenio! Jeg er ret vild med deres webshop! Det er det ENESTE rigtige sted at købe billederammer, skulle jeg hilse og sige! For de er både praktiske, flotte og så er de noget billigere end hos andre forhandlere! Blot et tip ;-)

Jeg deler en rabatkode længere nede på siden :-)

PSSSST!

Jeg har i samarbejde med Desenio fået lov til at dele en lækker rabatkode til jer, så I også kan købe fine, fine plakater eller billeder!!

Rabatkoden gælder fra i dag og til og med torsdag d. 2. februar 2017.
Brug koden onheels så får du 25 % på alle plakater, se dem HER.

<3

Rabatkoden gælder ikke på clips, rammer eller den eksklusive serie.


Sponsoreret indlæg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIOR WANTIES