SUND PASTA CARBONARA

EKSPERIMENTET DER SKAL OPFYLDES

Jeg har altid haft en stor misundelse på piger med utrolig flotte og fylde øjenvipper! Faktisk er det det første jeg lægger mærke til hos andre mennesker. Er det mon lidt underligt, at skrive? ;-) ha ha..

Men faktisk er det fordi, at mine vipper altid har peget den modsatte vej – nemlig nedad! Faktisk har jeg talt om det før i den her video, men det er bare som om jeg ikke har fået løst det problem endnu. Og det ærger mig altså!

Altså lige indtil jeg blev kontaktet og fik lov til at afprøve en lækker vippe-serum fra M2beaute! Og HEY det siger man da ikke nej tak til, vel?

Så nu har jeg været i gang i godt en uges tid og selvom jeg er ret fortrøstningfuld, så synes jeg nu alligevel at mine vipper begynder at “pege den rigtige vej”. Jeg har haft den samme mascara på hver dag og jeg føler altså at vipper buer en smule mere og der er muligvis lidt mere fylde på vipperne, end der plejer.
Men faktisk skal man vente hele 6 uger, for at få den fulde effekt af vipperne.

Men hvad er det for noget?

Det er en slags aktiv vippe-serum, der stimulerer vippehårenes vækst. Hver aften lægger du et lag, som du lægger en flydende eyeliner, på ren hud, inden du går i seng. Dette gør du så indtil der er gået mellem 6 og 12 uger og så skulle man gerne ende med lange og fylde vipper! I HOPE SO!

Dette er blot et eksperiment for mig og jeg er spændt på at se om det virker 100 % for mig, specielt fordi jeg har lidt sære øjenvipper ;-)

Hvis man er lidt mere interesseret i denne vippe-serum, så hold øje på min Instagram profil – der kommer et lille treat til jer inden længe ;-)

Produktet er modtaget i gave, holdningerne er mine egne

1 kommentar

  • Ej hvor spændende! Jeg har selv overvejet at kaste penge efter den. Jeg har godt nok allerede lange vipper der peger den rigtige vej (irriterende type, I know), men kunne godt tænke mig at de blev stærkere – og ikke mindst længere. Glæder mig helt vildt til at høre om dit resultat <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUND PASTA CARBONARA