Lately

HELT ÆRLIGT! JANUAR

Jeg havde et lille ekstra nytårsfortsæt til samlingen – dog på bloggens vegne. Desværre er jeg allerede bagud – men bedre sent end aldrig, ikke?

Jeg taler selvfølgelig om en gammel kending, som skal tilbage på bloggen som en føljeton. Nemlig mine månedlige favoritter. Det kan være alt lige fra mad, oplevelser, beauty produkter og hvad jeg ellers nu lige har på hjertet.
Jeg vil nemlig hver måned dele mine favoritter fra den forgangne måned og fortælle HELT ÆRLIGT om hvad jeg synes om gældende favoritter. Det er nu ikke fordi jeg ikke har været ærlig før – men jeg tænker at det er en god ide, at fremhæve at det altså er min ærlige mening som bliver påpeget omkring favoritterne og ikke fordi det er sponsoreret. Det er nemlig en vigtig pointe for mig, at I ved det :-)

Nå men lad os kigge tilbage på januar og se hvad jeg havde af favoritter!

YVES ROCHER TOP COAT GEL, 69 kr.

Jeg er dybt afhængig af denne overlak fra Yves Rocher. Den sørger for at min neglelak tørrer hurtigere og så giver den en så fin gel-effekt, som hvis det var ægte gele-negle. Derudover så har den forlænget holdbarheden på mine lakker op til 7 dage. Og så efterlader den ikke ridser, mærker eller andet, men blot en fin glans over neglene.
En meget stor og varm anbefaling herfra!

M2BEAUTE VIPPESERUM, 990 kr.

Jeg er i gang med at teste den smarte vippeserum fra M2beaute. Og jeg er ret spændt på det færdige resultat. Men allerede nu føler jeg at jeg kan se en lille forskel. Men okay, der skal heller ikke meget til, da mine vipper i forvejen er ret korte og så peger de nedad. Men jeg føler at de allerede nu buer lidt og er blevet længere.
Jeg skal nok følge op min lille test, om et par måneder :-)

NUNOO KORTHOLDER, 199 kr.

Da jeg var til et event i Århus i januar måned, så fik jeg en fin lille goodiebag med hjem. Og der i blandt var der denne lille fine pung fra Nunoo. Et dansk taske brand, som laver nogle ret lækre tasker.
Men denne pung er blevet et fast inventar i min taske. En lille kortholder til mine vigtigste kort.- specielt fordi jeg aldrig har kontanter på mig længere ;-)

COLAB tørshampoo, 85 kr.

Jeg har tidligere sværget til tørshampoo og intet har ændret sig siden! Jeg er nemlig fortsat ret glad for tørshampoo.
Det er perfekt til de dage, hvor mit hår er ret fedtet og tiden ikke lige er der til en ordentlig hårvask. Der er den lækre tørshampoo fra Colab blevet min yndlings i januar. Specielt også fordi den kan holde styr på mit utrolige elektriske hår, som har præget mig i den kolde tid.

DAGCREME FRA NILENS JORD TIL TØR HUD, 290 kr.

Ligesom mit hår bliver elektrisk og tørt, så bliver min hud altså også ekstra tør her i vintermånederne. Det er bare som om at den ikke kan tåle kulde. Og derfor har jeg nu prøvet at bruge dagcremen fra Nilens Jord til tør hud. Cremen er noget fed, men derfor også ret drøj i brug, så mon ikke cremen holder helt til sommer ;-)

PUDE FRA PYTT LIVING, 499 kr.

Som jeg skrev om i dette blogindlæg, så skulle der lidt nyt til hjemmet. Og denne pude + lidt flere, flyttede altså hjem i vores stue. Jeg ville ikke gøre vores hjem alt for girly, så jeg valgte nogle puder i en lidt mere maskuline farver, så man også kunne se at Hr. Skov bor her ;-) Jeg er vild med kvaliteten af puderne, så mon ikke der bliver klikket nogle flere hjem ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately