GOOD MORNING

LUNE STRIK TIL KULDEN

Selvom vi er midt i overgangen til foråret – I ved, overgangen hvor man ikke orker mere vinter og man allerhelst vil skifte vinterfrakken ud med en tyndere forårsjakke. Åhh… Men alligevel er det altså temmelig koldt og vi må vist sukke efter foråret lidt endnu.
Og imens jeg sukkede over foråret, så fandt jeg altså nogle ret lækre strik, som helt klart skal i min garderobe! For selvom foråret ikke lige er inden for rækkevidde det næste stykke tid, så kan man da godt klæde sig i forårs farver, ikke?

Og jeg er temmelig vild med pastelfarver og i år er jeg ellevild efter de fine rosa og sarte farver, som vil passe ret godt ind i garderoben nu og igen til foråret – tilsat en nederdel eller et par jeans..

Så nu kan foråret bare komme an! ;-)

Jeg vil arbejde et par timer med bloggen nu, it driften skal jo holdes ved lige, ikke?

God dag, fineste <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOOD MORNING