CUTE CRAVINGS

OREO TRØFLER

Da jeg for et stykke tid siden var til en hyggelig parmiddag hos nogle dejlige venner, så introducerede værtinden mig for Oreo trøfler! Og I kan jo nok gætte at sådan en Oreo-lover som jeg, var i ren Oreo lykke ;-) ha ha..

Og jeg har simpelthen ikke kunne få de lækre trøfler ud af hovedet! Så da jeg i torsdags havde en fridag, så bestemte jeg mig for at “bage” en lille portion. Og derefter bestemte jeg mig for at lave en ekstra portion, da jeg havde en ekstra pakke Oreo til at ligge. Ja, jeg siger jer – de er SÅ gode, at man straks får lyst til at lave nogle flere ;-)

Og man kan jo sagtens lave mange portioner, da opskriften kun indeholder 3 simple ingredienser! Og som jeg skrev i går, så er jeg ret begejstret for opskrifter der ikke kræver alverdens ingredienser og som er super nemme at lave! Og det er denne opskrift, helt bestemt!

Så hvad venter du på?

Opskriften finder du herunder :-)

OREO TRØFLER
Ca. 20-25 stk

Du skal bruge:

  • 1 pk. Oreo – 14 stk
  • 85 g. philadelphia naturel ost
  • 200 g. god hvid chokolade
Kom Oreo i en food processor eller i en minihakker. Dine Oreo skal være helt pulveriserede. Tag 1 spsk pulver fra, som du skal bruge til at pynte dine trøfler med.
Kom osten ned i din Oreo blanding og rør godt rundt. Form nu små kugler ud af massen. Læg kuglerne på et stykke bagepapir og lad dem komme i fryserne i ca. 1 time.
Imens varmer du 2/3 af chokoladen over et vandbad. Rør rundt.
Kom resten af chokoladen i og lad chokoladen blive til en ren masse.
Rul trøflerne rundt i chokolade og lad dem dryppe af på et stykke bagepapir – drys med Oreo pulver.

Opbevar trøflerne i køleskabet – maks. 1 uge.

VELBEKOMME!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CUTE CRAVINGS