LOOK OF THE DAY: BLACK SUNDAY

På en rar og blød sky

Jeg er lidt af en hygge-fætter hvad angår dyner.. Jeg eeeeelsker min dyne og ikke mindst min hovedpude. Sidstnævnte har der været mange bejler undervejs, indtil jeg fandt den helt rigtige tykke hovedpude til min ellers ret ømme nakke og ryg. Og vi har været skabt for hinanden lige siden jeg fik den ;-)

For mig er et soveværelse i lig med hygge. Det er vigtigt for mig at der er lyst og rent. Pænt og ordentligt. Og frisk og gerne lidt køligt – ja sådan sover jeg altså aller bedst ;-)
Men noget der også er ret vigtigt for mig, er rent og pænt sengetøj.
Føles der NOGET BEDRE, end at hoppe i seng i blødt og rent/nyvasket sengetøj? Nej, vel?

Forleden kom jeg altså til at klikke det fine sengetøj sæt fra Pytt Living, en webshop som jeg er blevet ret begejstret for. De har altså mange nysselige og pæne sager.

Er du gal jeg havde glædet mig til at få det vasket og lagt på i weekenden. Det føltes noget så lækkert og hyggeligt at kunne gå i seng og mærke det bløde sengesæt. Og jeg sov som en drøm! Bare ben og blødt sengetøj = en ren følelse!

Nu er problemet så bare, hvordan jeg skal komme op på arbejde i morgen tidlig? Altså uden at blive fanget af den rare følelse af lunt sengetøj?

Ahh… Den må jeg vist lige tænke lidt over… ;-) Måske jeg bare skal gå tidligere i seng i aften med en god bog iført mit nye sengetøj ;-)

Indlægget kan indeholde affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: BLACK SUNDAY