PASTINAK FRITTER


Okay, vi kan vist konkludere at vi er temmelig begejstret for fritter herhjemme ;-) Specielt for sprøde fritter og bønnefritter! Men af og til sniger der sig også pastinak fritter på menuen herhjemme. Og hvis I endnu ikke har haft fornøjelsen af pastinak fritter, så kan jeg varmt anbefale jer at lave dem her i weekenden!
For ikke nok med at pastinak er sund, så er den også fyldt med gode vitaminer, deriblandt B-, C- og E-vitaminer samt folat, jern, zink og kalcium.
Og det bedste af det hele er, at de lækre pastinak fritter smager ligesom alm. pommes frites. Så mon ikke man kunne vælge det sundere alternativ næste gang I skal have fritter? Svaret er JO! ;-)
Og så smager de altså himmelsk til denne hjemmelavede chili-mayo!
Opskriften er simpel og den finder I herunder :-)

SPRØDE PASTINAK FRITTER
Du skal bruge:
- 200 g pastinak (afhængig af hvor mange du skal lave til)
- 1 spsk. olie
- Salt og Peber
Tænd ovnen på 200 grader. Skræl pastinakkerne og skær dem i lige store strimler. Kom dem i en skål med vand og lad dem trække i 1 time.
Kom dem på et stykke bagepapir på en bageplade. Drys med olie og salt og peber og bag dem i 45 min. eller til fritterne er sprøde. Husk at kigge til dem og rør rundt, så alle fritter bliver sprøde.
Server fritterne til en god og saftig bøf eller en lækker tun bøf.
VELBEKOMME!

Ingen kommentarer endnu