LATELY

SUND PASTA CARBONARA

Da jeg i fredags kørte hjem fra arbejdet, var jeg noget så sløj og var desværre nødsaget til at trække stikket og aflyse mine planer for fredagen.
Derfor stod den også på en nem aftensmad herhjemme.
En pastaret går man vist aldrig helt fejl af.

Men faktisk har jeg aldrig været den helt store pasta-spiser. Det er skam ikke fordi jeg ikke bryder mig om smagen, men simpelthen fordi jeg “glemmer” den nemme løsning med pasta. Og det er jo i bund og grund dumt. For det smager jo helt fantastisk, når jeg endelig får en pasta ret. Og desuden så er Hr. Skov ret glad for protein og kulhyldrater, når manden skal ud på racercyklen. ;-)

Opskriften er på Pasta Carbonara med et sundt twist – dog er den ikke til den 100 % sunde side, vel at mærke ;-)

SUND PASTA CARBONARA

2 pers.

Du skal bruge:

  • 150 g Soja bønne pasta
  • 2 æg
  • 1 dl fløde (brugt evt. cremefine)
  • 200 g bacon eller kalkunbacon
  • 2 fede hvidløg
  • 1 skalotteløg
  • 100 g edamamebønner
  • En lille chili
  • 100 g champignoner
  • Salt og peber

Start med at stege bacon på en pande. Læg bacon på et stykke køkkenrulle, for at suge fedtet væk.
Skær champignoner i tynde skiver.
Kom løg, hvidløg og chili i en gryde under høj varme. Tilsæt champignoner, edamamebønner og cremefine og lad det koge op. Rør rundt.
Kog pastaen som anvist på pakken.
Vandet hældes fra pastaen og kommes i gryden med de andre ingredienser. Tilsæt baconen og varm det hurtigt igennem.
Skru ned for varmen og tilsæt et æg ad gangen, imens du rør godt rundt. Smag til med salt og peber.

Server pastaen til en lille salat eller et lækkert stykke brød.

VELBEKOMME!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY