Lately

SUND SPINAT PIZZA

I sidste uge var energien, trods sygdom, ikke til det helt store madlavning i køkkenet. Men så er det jo godt at man af og til kan vælge den nemme løsning og holde “tøm-køleskabet” middag! Og det var netop hvad jeg gjorde i sidste uge!
Og dertil kom der altså en lækker og sund spinat-pizza ud af det! Og ja jeg ved godt at vi ikke taler om den helt rigtige slags pizza, som f.eks denne sprøde pizza. Men jeg synes nu alligevel at æggebunden gør det godt, ifht. at pizza derimod er sund. Så mon ikke det går an? ;-)

Man kan selvfølgelig selv vælge hvilket fyld man tilføjer til sin pizza – jeg brugte selv broccoli, spinat, tomater og lidt ost. Helt simpelt, men smagfuld. Og så kan den varmt anbefales til frokosten dagen efter :-)

Opskriften finder du herunder!

SUND SPINAT PIZZA
Ca. 4 personer

Du skal bruge:

  • 6 mellemstore æg
  • 1 håndfuld cherrytomater
  • 2 tsk bagepulver
  • 100 g spinat
  • Evt. mozzarella
  • 100 g laks
  • 0,5 broccoli
  • Salt og peber
  • Alt hvad du elsker af pizza fyld

Tænd ovnen på 200 grader. Slå æggene ud i en skål og pisk dem godt. Kom bagepulver, salt og peber i i skålen. Tilsæt derefter dit fyld. Jeg har brugt halveret cherrytomater, spinat, evt. lidt laks og broccoli. Jeg ønskede en sund “pizza”, og derfra kom udfaldet af fyldet. Men mix gerne hvad du bedst kan lide af fyld og kom det ned i skålen.
Hæld alt fyldet ned i et tærtefad og bag pizzaen i ca. 30 min eller til æggemassen er bagt.

Server pizza’en til god salat!

VELBEKOMME!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately