Marching March

THE CHALLENGE

Kan I mon huske at jeg i januar talte om en challenge jeg ville udfordre mig selv i for februar måned?

Jeg tænkte at jeg lige ville opsummere min februar måned her på bloggen inden vi rammer marts inden længe!

Mit mål og udfordring var at nå 2 blogindlæg hver dag – altså 56 blogindlæg i det hele for februar måned.
Jeg nåede desværre ikke målet, men det blev alligevel til 45 blogindlæg og jeg er selv ret stolt. Specielt fordi jeg ikke føler at det har været “hårdt”. Jeg vil jo altid gerne gøre det bedre og spændende for jer her på bloggen. Og det kræver både en kreativitet og ikke mindst TID, til at få skrevet mine ideer ned og fuldføre dem.

Jeg synes det har været super sjovt at udfordre mig selv på dette punkt – specielt fordi jeg elsker at kunne blogge for jer og hvis det stod til mig, så bloggede jeg hele dagen for jer ;-) Det må være den helt rette crm løsning!

Det er vigtigt for mig at bloggen rummer spændende blogindlæg og ikke blot fyld-stof, men rent faktisk blogindlæg som giver mening og som kan være nyttige for jer, som læsere. Jeg elsker nemlig selv at læse blogs, hvor der hele tiden er noget nyt at læse og hvor jeg kan få lidt anderledes viden.

Jeg er nu mere end motiveret for at blogge endnu mere for jer og vil prøve at opdatere bloggen flere gange om dagen!

Overvejer du selv at starte en blog? Eller mangler du motivation til at blogge? Så læs min guide HER.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marching March