NEW INTERIOR

10 HYGGELIGE BAGEOPSKRIFTER TIL WEEKENDEN

Ahh weekenden er lige om hjørnet!! Eller jeg snupper lige en overarbejdsdag på kontoret, efterfulgt af en fyraftens med nogle dejlige kollegaer! Men derefter er der helt klart dømt weekend! :-) Og hvad bedre er at bruge weekenden på duften af hjemmebag i køkkenet? Samt få fyldte maver af lækre trøfler eller kage?

Jeg synes selv at det er længe siden at jeg sidst har bagt noget lækkert i køkkenet. Og måske det skulle være et weekend projekt i denne weekend? Jeg kunne i alle tilfælde godt spise alle 10 opskrifter lige nu . kan man mon fylde en hel bærepose? ;-) ha ha..

Men jeg overvejer at bruge lidt tid i køkkenet på at bage lidt lækkert til mig selv. Det har man vel fortjent, ikke? ;-) Så er spørgsmålet bare om jeg skal bage nogle af de her lækre opskrifter, eller om jeg skal finde på noget nyt? Det skulle jo være så sundt at bage/spise varieret ha ha!

Har I mon gode forslag til hvad man kunne bage i denne weekend? :-)

Oreo trøfler

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW INTERIOR