Lately

HÅR-SITUATIONEN

Så langt er mit pandehår nu – overvejer ofte om jeg skulle få klippet 70’er pandehåret igen.
Det var jo bare så nemt og simpelt.

For snart 1 år siden sprang jeg ud i det og fik klippet mit pandehår i en-slags-70’er-stil-lige-pandehår. Og jeg var VILD med det! Altså indtil frisøren begyndte at klippe det skævt og alt for kort – og så var det bare som om at det ikke var det fedeste! Så i juli måned da vi var på ferie i Tyrkiet, så valgte jeg at jeg lade mit pandehår gro,
Og det gik egentlig fint nok de første par uger. Det groede hurtigt og fint, hvilket gjorde det nemt at sætte “håret”.

Men efter et halvt år, så kan jeg godt mærke at længden på pandehåret begynder for alvor at irritere mig! Det når nemlig lige akkurat ned til min mund. I ved, sådan en irriterende længde, som ikke kan nå op i en knold, men som også stritter, hvis jeg bare har det hængende! ARRRGH! What to do??

Derfor er min løsning blevet at pandehåret kommer op i den sædvanlige hverdags-knold som vist på billederne her. Det kan liiiiige akkurat sidde i en knold – dog med lidt hårspray, bevares! Ellers falder det ned ;-) ha ha..

Men jeg må indrømme at regnvejrsdage som denne, så får jeg altså lyst til at klippe mit pandehår lige igen. Det var trods alt så nemt at sætte og strittede ikke alle vegne ;-)

Men igen, så ved jeg jo godt at det kun lige kræver 1 måned eller 2 og så er pandehåret langt nok til at jeg kan bruge det!

Utålmodige type, tsk ;-) ha ha..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately