LOOK OF THE DAY: GIRL WITH BLUE DRESS

HELT ÆRLIGT! FEBRUAR FAVORITTER

Okay, jeg ved godt at vi nærmest er halvvejs inde i marts, men jeg har altså stadigvæk nogle favoritter på samvittigheden fra februar måned, som jeg meget gerne vil dele med jer! Bedre sent end aldrig, ikke?

Skulle jeg måske prøve at vise mine marts favoritter i starten af april måned? ;-)

Nå men der er alt godt fra februar månedens godtepose – alt lige fra behagelig sko, til kysseklare læber og lækre tilbud! Jep der er lidt for enhver smag så at sige! Lad os komme i gang!

WELEDA Lip balm i farverne Rose & Berry Red, 79 kr.

Mine læber er umulige i øjeblikket! De er tørre og ser ret tarvelige ud, for at være helt ærlig! Og så har mine læber ikke ligefrem den mest flatterende naturlige farve! Derfor har jeg sådan skiftevis brugte de her to fine læbepomade fra Weleda, som har ikke bare har givet fugt til mine læber – de har sørme også givet mig lidt farve. Jeg glæder mig allerede til at bruge dem hele foråret, da mine læber får en smule “sunkissed” farve over sig. Læber der er totalt kysseklar! ;-)


JUNA Bjørn Wiinblad tæppe, 699 kr.

Jeg har tidligere blogget om dette fine tæppe fra Bjørn Wiinblad og jeg elsker det! Faktisk putter jeg under tæppet hver aften, inden jeg går i seng! Og det bedste af det hele er, at tæppet ikke fnuller eller efterlader “støv” på sorte bukser eller andet. Win win, hvis I spørger mig ;-) Måske er tæppet egentlig en favorit i alle måneder ;-)


YVES ROCHER neglelak, farven Rouge Erable, 35 kr.

Altså nu går vi jo forhåbentlig foråret i møde og hvorfor ikke benytte ventetiden på at gøre neglene klar til en pre-forår?
Denne “rust” rød farve giver mig altså lidt forårsfornemmelser og så er farven i sig selv bare gudeskøn at have på og fikser mit outfit op til enhver tid!

YVES ROCHER Eau Micellaire alt i en rens, 99 kr. nu kun 49 kr.

Jeg må indrømme at jeg i den sidste måned har været en anelse træt og doven hvad angår rensning af makeup! Og derfor har jeg også hoppet på den nemme metode hvad angår rens af hud og makeup. Jeg bruger nemlig denne ansigtsrens/skintonic 2 i 1, som let og hurtigt renser mit ansigt og fjerner det værste af min øjenmakeup. Og wupti så er makeuppen fjernet og huden føles ren og klar til en god natcreme.

Lige nu kan du spare 50 % på denne fætter på Yves Rochers webshop, HER.

BIANCO SKO , 899 kr.

Jeg har tidligere vist de her bad boys her på bloggen. Men jeg er såååå glad for dem og for farven, at de fortjener sgu et ekstra blogindlæg! Og selvom jeg ikke har gået i dem så meget (jeg kan ikke nænne det i det her regnvejr) så er de allerede en favorit i min garderobe – i hvert fald i solskin og indendøre ;-) haha..

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: GIRL WITH BLUE DRESS