JEG SMUTTER I.....

JUICE PÅ 10 FORSKELLIGE MÅDER

Ingefær juice

Kan man være andet, end glad for juice? NEJ VEL? Det er sundt, lækkert at drikke og så er det altså hammer nemt at bikse sådan en halv liter juice sammen. Og det bedste af det hele? Det er selvfølgelig at man helt selv kan bestemme hvad der skal i juicen. For (næsten) alt kan juices i dag. Vi har prøvet alt lige fra broccoli til selleri og til lækre og sunde rødbeder.
Jeg mikser det hele i min slowjuicer, som har lidt over et år på bagen nu og den virker upåklageligt! ;-)

Og jeg må da indrømme at jeg overvejer om vi skal juice denne morgen i sommerhuset – det virker bare som den bedste start med hjemmelavet juice.
Noooogen har jo valgt at tage appelsiner med just in case ;-)

Må I få en dejlig lørdag! <3

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SMUTTER I.....