SUNDAY SHOPPING

LATELY

Nogen blev forkælet med denne fine buket, da Hr. Skov havde favnen fyldt med blomster forleden – bare fordi! <3

Denne uge har altså været noget af en nedtur. Altså til at begynde med – resten af ugen flottede sig og blev afsluttet på en rar måde :-)

Ugen startede med sygdom, så jeg måtte forlade kontoret mandag og snuppe et par dage under dynen herhjemme. Aldrig har jeg været så træt, da jeg sov mine dage væk i sengen. Og som om det ikke var nok, så smuttede jeg oven i købet til tandlæge med feber og hele molevitten, for at få tjekket min flækkede tand. Av av..
Jeg kom mig så småt og kom lige stille ovenpå igen – dog ikke 100 % og har gået lige siden med lignende migræne og svimmelhed. ØV! Men på trods af det, så fejrede jeg weekenden med nogle søde kollegaer til en fyraftens cocktail i fredags og havde besøg af nogle dejlige venner i aftes. Rar måde, ikke? :-)

Desværre har jeg tilbragt min søndag på langs og kiggede ude på det skønne solskinsvejr og har misundet mine venner på snappen og Instagram tsk tsk.. ;-) haha..

Nu vil jeg tilbringe resten af aftenen under dynen og så tidligt i seng!

Hav en dejlig søndag! <3

Årets første jordbær på en høj hellig solskins dag – perfekt, ikke?

Lørdagens middag stod på friske forårsruller og et rent sushi bord – mere om det i næste uge!

En ny kaktus er flyttet ind i stuen – så fin, ikke?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING