LOOK OF THE DAY: BLACK & WHITE

NEW INTERIOR

I det her projekt om-dekorering af hjemmet, så har der sneget sig endnu en lille ting ind i hjemmet.

Jeg havde i min tidligere lejlighed et lilla-pastel farvet tæppe til stuen – nok en af mine yndlings tæpper netop fordi det var så blødt og efterlod ikke “støv”.
Men da jeg flyttede ind hos Hr. Skov, så tror jeg måske at han synes at det var en anelse tøset at have sådan et pastel farvet tæppe ;-)
Så jeg klappede i mine små hænder, da jeg fik dette nye og fine tæppe ind af døren. Tæppet er nemlig helt specielt for mig. Tæppet er inspireret af den store kunster Bjørn Wiinblad, som mest er kendt for sit keramik kunst med det såkaldte kvindeansigt på. JUNA har skabt dette fine vævet tæppe med Wiinblads kendetegn motiv, nemlig kvindeansigtet.

For mig er tæppet ret specielt. Når jeg har gået rundt på diverse loppemarkeder med min søde mor, så kan jeg huske at Wiinblads keramik var ganske populært og man fandt det alle steder. For mig er det kvinde ansigtet jeg kan huske og det har bare altid mindet mig om de hyggelig ture jeg har haft med min mor.

Tæppet er nu endt i vores stue og jeg er ret vild med det. Det passer bare lige ind! Og det siger altså en del, for jeg kan være ganske kræsen hvad angår plaider og tæpper ;-)
Men dette tæppe er altså mægtig fint i det bløde bomuld satin. Nu glæder jeg mig til at putte mig under det i vores sofa aller snarest! :-)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: BLACK & WHITE