LATELY

SMART SKO OPBEVARING

Da jeg for et par uger siden delte billeder på min Instastories af min nye skohylde, så var I altså ret begejstret for den og jeg har modtaget en del beskeder og mails fra jer om hvilket design og hvilket møbel jeg har købt mig.

Og I er sgu nogle skønne læsere, som interessere sig for lækre ting ligesom jeg ;-) Og tak for jeres interesse – sådan en sko-opbevaring er nemlig ikke tosset!

For da jeg for 1 år siden flyttede ind hos Hr. Skov, der manglede jeg serr et sted at kunne opbevare mine sko! Nogen mente at jeg skulle få sorteret ud i mine sko, andre (læs: MIG) mente ikke at der var noget at sortere ud i – jeg kunne jo ikke undvære nogle af dem!
Men jeg havde endnu ikke fundet nogen god løsning, udover skoene stod på gulvet. Men jeg synes nu at det var en lidt for nem løsning og mine sko blev ligesom ikke en del af rummet, men fik det blot til at se rodet ud!

Så for et par uger siden, så fik jeg en søndag formiddag den formidable ide, at jeg da bare selv kunne “designe” min sko opbevaring. Okay, designe er måske meget sagt ;-)

Jeg kørte sågar i Jem&Fix og lignede et stort spørgsmålstegn (mest fordi jeg aldrig har brugt min tid der ;-) ) men jeg fandt nogle hylder og nogle hyldeknægte og tænkte at det må da kunne blive til noget.

Ganske rigtigt – for efter et par dage så hyrede jeg min svoger til at hænge dem op.
Super nemt og ekstrem billig måde at få sine sko opbevaret på en pæn og elegant måde.

Og nå ja, så er der jo også plads til et par tasker – bevares ;-) ha ha..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY