LOOK OF THE DAY: TIRED TUESDAY

25 % PÅ ALT HOS MOODINGS.COM

Reklame links: 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER //

Det er lørdag, solen skinner og jeg har haft den bedste lørdag indtil videre! Men noget der helt klart kan glæde min lørdag endnu mere, er en lækker rabatkode til en af mine yndlings webshops. Nemlig Moodings.com – de har nemlig fødselsdag! HURRA! Og det skal selvfølgelig fejres med en lækker rabatkode!
Faktisk starter fødselsdagsudsalget først på mandag, men jeg har fået lov til at forkæle mine søde læsere med en rabatkode allerede fra i dag, som giver jer 25 % på ALT på Moodings webshop! Lækkert, ikke?

Jeg overvejer selv at bestille det fine lille bord hjem, som kan bruges til et lille barbord herhjemme! ;-)

Æske: HER – Kop: HER

Rabatkoden gælder desuden også på webshoppen Just Spotted, som har nogle ret fede plakater – hvis man nu lige er på udkig efter dette ;-) Der har jeg også lige selv fundet et par favoritter, som jeg overvejer at klikke hjem – det har jo lige været lønningsdag – så må man jo godt, ikke? ;-)

For at få den lækre rabat på 25 %, skal du blot skrive rabatkoden BLOGGERONHEELS25 ved checkout – rabatkoden gælder til og med onsdag d. 3. maj :-)

GOD SHOPPELYST! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: TIRED TUESDAY