HELLO STAN SMITH

A YEAR AGO: MARTS 16

delte 10 sjove facts om mig selv

plantede forårsblomster på terrassen…

og fik mig tilegnet en halsbetændelse, som jeg ikke kunne sige mig i mod!

Når Hr. Skov forkæler med nemme pandekager til morgenmad ;-)

flyttede ind hos Hr. Skov og købte et nyt tæppe i anledningen ;-)

lavede verdens nemmeste skinkesalat – se opskrift HER.

lavede en guide til hvordan du kan dyrke dit eget avocado træ, se guiden HER.

besøgte København og var på jagt efter de fine kirsebær træer i Bispebjerg Kirkegård ;-)

fik forårskuller og svømmede i blomstrede kjoler ;-)

hyggede med tapas aften og guidede jer til den perfekte tapas middag!

havde pilea overload herhjemme og var nødsaget til at skille mig af med nogle af dem ;-)

talte om uren hud og fortalte min egen historie om hudproblemer og pleje..

var hoppet i noget lunt og vamset!

Jeg var ret vild med marts sidste år. Måneden, hvor solen skinnede og man kunne smide frakken og gå med bare arme i det lune vejr! Derudover var det også en måned, hvor der var drøn på. Jeg mindes at jeg havde en påskeferie, som mere eller mindre fløj afsted med påskeplaner, hjemmeroderi, udpakning og en tur i København.

Men jeg var nu også ret vild med marts i år – den har vist sig at være god ved mig med bla. nogle gode blogrelaterede sager, gode nyheder, kvalitetstid med Hr. Skov og familien og så er jeg nok bare ret taknemmelig for tiden og priser mig lykkelig for at have nogle dejlige mennesker omkring mig :-)

Nu glæder jeg mig til at se hvad april måned kan byde på – jeg har jo allerede lagt en slagplan for måneden ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO STAN SMITH