LATELY

HELT ÆRLIGT! APRIL FAVORITTER

April måned går snart på hæld og derfor tænkte jeg at det var oplagt at dele nogle af mine favoritter fra denne skønne måned!

Der er alt lige fra lækkert gear til håret, lidt shine til læberne, nude farver, og noget der kan give øjnene et løft! Og de har tilsammen alle en fælles nævner, nemlig at de allesammen hører til i min hverdags trummerum og daglig brugen.
Faktisk vil jeg gå så vidt og sige, at jeg ikke kan undvære en eneste af tingene! Så må det vist være måneden favoritter, ikke?

Læs med herunder :-)

Se evt.. flere skønhedsfavoritter HER og HER

HH Simonsen Hårtørrer, 539 kr

Da jeg var til et work-shop event i torsdags, så fik jeg denne fætter af en hårtørrer med hjem. Så selvom jeg ikke har testet hårtørrer i mindre end et par dage, så er den allerede en favorit hos mig!
For jeg må nok erkende at jeg kun har en lille bitte rejse-hårtørrer herhjemme – og forestil jer lige at mit lange heste hår skulle blive tørt med en lille hårtørrer? Yes, the struggle is real!

Så jeg var ikke længe om at takke ja til en ny hårtørrer, også i en mint farve uha uha ;-)

Jeg er allerede vild med den og jeg føler lidt at jeg bliver “blæst væk”, da den virkelig blæser igennem. Mit hår bliver HELT tørt og så efterlader den mit hår ret volumiøst. Og det kan vi godt lide ;-)

Maybelline Lash Sensational Mascara, 59 kr. normalpris 120 kr.

Jeg har nævnt det før! Og jeg nævner det nu igen. Jeg har virkelig de mest irriterende vipper! For ikke nok med at de er temmelig korte, så er de også nedadgående! Mine vipper buer altså nedad istedet opad og det giver altså nogle problemer ifht. at få de fine buede vipper, som er så populært!

Men en mascara som gør det godt, og som rent faktisk kan holde mine vipper “oppe” det meste af dagen, det er denne mascara! Hvad enten det er fordi det er en vandfast mascara, eller om det blot er en mægtig god mascara – det kan jeg desværre ikke svare på! Jeg ved bare at den giver noget af et løft og får mine vipper til at bue så fint opad!

Carmex læbepomade, 44 kr.

Jeg ved ikke med jer, men i det her svingende forårsvejr, så går mine læber helt amok! Jeg knytter nærmest mine hænder om denne læbepomade og jeg har den med, hvor en jeg går hen. Det er simpelthen uundværligt, specielt fordi jeg døjer rigtig meget med tørre læber!
Så denne lille fætter er altså en lifesaver, hvis i spørger mig! ;-) haha..

Yves Rocher neglelak, Taupe Rose, 79 kr.

Jeg eeeelsker nudes farvede negellak. Faktisk er jeg helt tosset med neglelak i en helhed, men denne farve har jeg sukket lidt ekstra over den seneste tid. Jeg synes den er så forårsfin og jeg kan vildt godt lide at neglelak har en slags gelé-effekt, som gør at lakken efterlader neglene med det fineste og skinnende finish. Dette medfører også til at neglelakken er ekstra holdbar. Jeg har testet den og lakken var fin op til 7 dage og så var det ellers kun neglespidserne der var slidt af.

Den kan varmt anbefales :-)

Nomess Tray boks, 99 kr.

Okay, indrømmet! Jeg har mange ting! Men også mange små ting, specielt inde på kontoret. Jeg har altid 700 læbepomader til at ligge, ellers også har jeg nogle ringe og halskæder der ligger og flyder hist og her. Så jeg er temmelig vild med små æsker. Og da jeg synes denne fine æske og i den total søde farve, så var jeg ikke længe om at klikke den hjem ;-) haha!

Jeg går lidt og overvejer om den skal bruges på kontoret eller om den skal bruges som et slags smykkeskrin til mine smykker. For æsken er nemlig ret smart, da den indeholder et låg, et lille rum og nedenunder et stort rum. Så man har mulighed for at dele tingene op. Smart, ikke? ;-)

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY