LOOK OF THE DAY: 20 % OFF

HELT ÆRLIGT: MARTS FAVORITTER

Som blogger bliver man budt på lidt af hvert hvad angår beauty produkter – men jeg er ret svær at imponere! Fra min gamle tid i Matas, så har jeg lært lidt af hvert om makeup, pleje og bare generelt skønhed. Og jeg er en værre kræsenpind, der virkelig skal imponeres før jeg vil anbefale det til andre!

Og derfor snupper vi lige mine favoritter fra marts måned, som bla. omhandler lidt farve i garderoben, spræl på, prikken over i’et og lidt til forårsfusserne!

Læs med!

Lad os starte nedefra og op ;-)

Matas Fodbalsam, 150 ml, 52 kr.

Jeg må indrømme at jeg ALTID har døjet med tørre fusser. Og helt ærligt, ikke? Der er altså ikke noget værre og grimmere end tørre fødder. Derfor har jeg i marts måned testet denne fodbalsam, hvor jeg en gang i ugen har enten sovet med fodbalsam på fødderne eller også har jeg smurt fødderne ind om aftenen, hvor jeg alligevel sidder med næsen i computeren. Og det har altså virket ret godt og mine fødder er altså dejlige bløde og jeg tør ligefrem at vise dem frem nu ;-)
Så nu skulle mine fødder gerne være klar til forår!

Bianco pumps, 899 kr.

De her sko er blevet de sko der altid står først når jeg skal ud af døren! Ikke nok med at de er super flotte, så er de altså også rare at have på. Og hey, så er det nok det første par sko, som jeg ikke har behøvet at gå til endnu, hurra!! ;-)
Derudover er de blevet en del af min fast inventar på kontoret, da de er så rare at have på og så er de tilmed geniale til fest og til arbejdssko! Hvem havde dog troet det? ;-) haha.. Jeg glæder mig allerede til at have dem på til sommer til mine sommerkjoler og nederdele!!

An Ounce Copenhagen Nederdel, 600 kr.

Apropos nederdele, så har jeg nærmest hoppet rundt i denne nederdel fra An Ounce. Den har givet det ekstra spræl i min garderobe, når min garderobe har set lidt for trist ud!
Derudover har den reddet enhver tøjrkrise jeg har måtte have indtil nu. Derudover så er den altså gudeskøn i farven og kræver ikke det helt vilde dress up, for at gøre den mere fin.
Og HEY, så kan I oven i købet spare 20 % på hele webshoppen, ved brug af rabatkoden BLOGGERONHEELS. Blot et tip ;-)

Yves Rocher Neglelak, 63, 20 kr . Normalpris 79 kr.

For at fuldende mine outfit, så elsker jeg at påføre en god og fin neglelak, som gerne skulle give mit outfit lidt ekstra kant og farve! Og der er denne farve i lakken, altså en af favoritterne! For ikke nok med at farven er flot, så har denne neglelak en genial gelé effekt, hvor den hærder neglene og lader neglelakken være holdbar i op til 10 dage! Og så kan neglelakken heldigvis fjernes med en almindelig neglelaksfjerner i modsætning til gele-neglelak ;-)

Der er faktisk tilbud på neglelakken i øjeblikket – blot endnu et tip herfra! ;-)

Hvisk Halskæde, 310 kr.

Halskæden der passer til alt! Eller i hvert fald hvis du spørger mig ;-) Denne er og bliver en af mine yndlings halskæder! Egentlig er jeg meget til det fine og feminine, men jeg synes egentlig at denne halskæde med ordet “BANG”, den giver lige det ekstra kant og lader mig folde mig ud en smule udover det sædvanlige! Og så er jeg altså vild med kæden og selve vedhænget, som bare passer til hele min garderoben og bare giver prikken over i’et effekten hos mig :-)

Indlægget kan indeholde affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: 20 % OFF