MONDAY SHOPPING

LOOK OF THE DAY: PINK OF NATURE

LOOK OF THE DAY: Bluse: Minus // Nederdel: Second Female (lignende HER) Taske: Asos// Sneakers: Adidas // Halskæde: Bybiehl //

Jeg er lige kommet hjem fra den hyggeligste aften-shoppetur – men som altid, når man viiiildt gerne vil shoppe, så er der alligevel ikke det helt rette som jeg gerne vil købe! Så nu sidder jeg så småt og smugkigger på hvad nettet kan tilbyde – tsk tsk.. Jeg er bare en net-shopper når det kommer til stykket! ;-)

Men måske burde jeg egentlig overveje om jeg mangler mere i garderoben? Mit umiddelbart svar ville da være JA! Men jeg har faktisk lavet en lille aftale med mig selv, om at jeg i denne ferie skal rydde ud og sortere i garderoben. Derfor er jeg her til aften startet på en Sælg-Smid ud-Behold sortering af garderoben – og jeg kan hilse og sige at det ikke ligefrem går fremad ;-) haha.. Måske det kræver en helt ungdomsuddannelse for at lære sådan noget?
Men siger man ikke, at man hvis smider noget ud – så må man købe noget nyt?

Anyway, så er her et nyt outfit som blev taget forleden af min søster, da jeg var hjemme og besøge min mutti. Hun bor i det smukkeste og fineste idyllisk område, så jeg elsker at få taget outfitbilleder der ;-)

Nu vil jeg hoppe i hyggetøj og se dagens afsnit af SKAM! ;-)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY SHOPPING