PIZZA NIGHT

A YEAR AGO: MAJ 16

Viste dette outfit og skrev et blogindlæg om at have dejlige veninder

Jeg er stået tidligt op i dag, da jeg lige om lidt pakker bilen og kører hjem mod min mor. Min niece skal konfirmeres i dag og derfor skal hår, makeup og de sidste små ting bare spille, inden turen går videre i kirke. Jeg er så spændt sådan en, specielt fordi jeg mindes tilbage til min egen konfirmation, hvor jeg blev klædt pænt på, fik sat og lagt makeuppen og så var huset ellers fyldt med gæster. Og sådan en dag bliver denne dag også!
Heldigvis har jeg mit nye fladjern og krøllejern med, så konfirmandens hår kan blive sat med stil ;-)

Nå men det var jo egentlig maj sidste år det skulle handle om. En måned som jeg husekr ganske tydeligt og hvor overskuddet var på plus siden og jeg fik lavet en masse lækre opskrifter, videoer og ikke mindst bare nyde dagene i nuét :-)

lavede denne nemme frokost omelet, opskrift HER.

var sommerfin med hårbånd og hele molevitten

lavede den nemmeste og sunde bønnesalat – se opskrift HER.

viste en venskabelig neglelak i ugens torsdagnegle!

skrev jeg en lang smøre omkring det at være en blogger og en lille reminder om at #brydtabuet om bloggere

tog i sommerhus med de sødeste veninder og fortalte om sommerhusliv <3

lavede den nemmeste granola som topping til min morgenmad <3

var hoppet i et blåt suit og talte lidt om sko ;-)

Testede en ny glatte-børste – se videoen lige HER.

skrev om min aften rense ritual – læs mere om hvordan jeg plejer min hud HER.

festede til den lyse morgen og havde slemme tømmermænd ;-)

delte opskriften på den nemmeste iskaffe – se opskriften HER

skrev om lille fredag, cocktails og sommerlak til neglene…

var klædt til en sensommer aften

gav jer 10 gode råd om børster, bisser og blegning!

delte tips og tricks til sommernegle og hurtig tørring af neglelak!

Sund laksesalat med alt godt fra grønthandleren – se opskriften HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PIZZA NIGHT