I HEART YOU | JUST FEMALE X HJERTEFORENINGEN

CLASSIC PETITE + RABATKODE

Indlægget er udgivet i samarbejde med Daniel Wellington


Hvis I har fulgt med på min Instagram profil HER , så har I nok set, at jeg nu også er hoppet på Daniel Wellington bølgen. Faktisk har jeg aldrig haft et DW ur og jeg har længe ikke ville have et, da jeg synes det var et mærke, som alle havde og pludselig så var det ikke så unikt.
Men jeg har nu altid været fascineret over designet og generelt den kreative ide bag alle deres ur-design.

Men nu er jeg altså hoppet med på bølgen, da jeg forleden fik dette fine ur ind med posten. Og jeg er VILD MED DET! Den stikker nemlig ud fra de traditionelle DW ure og det kan jeg godt lide. Jeg elsker det feminine touch og ikke mindst det simple design, Og det har altså hængt på mig lige siden, skulle jeg hilse og sige ;-)

Udover uret, så modtog jeg også det fine armbånd, som er ret nyt hos Daniel Wellington. Og med uret og armbåndet på armen, så føler jeg mig altså lidt ekstra fin også på en hverdag. Og de harmonere ret godt sammen.

Hvis du/I også er vilde med de svenske ure, så har jeg fået lov til at forkæle jer med en unik rabatkode, som giver jer 15 % rabat på ALT hos Daniel Wellington. Så hvis i står og mangler en perfekt gave til kæresten eller en lækker gave til Fars dag, så er det da nu I skal slå til :-)

Brug blot koden BLOGGERONHEELS ved checkout, så bliver rabatten fratrukket beløbet :-)

Koden gælder til og med 30. juni 2017

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I HEART YOU | JUST FEMALE X HJERTEFORENINGEN