LATELY

HH SIMONSEN EVENT

Indlægget indeholder affiliate links

Jeg kom i tanke om i morges at jeg helt havde glemt at vise jer billeder fra mit HH Simonsen event! En aften hvor der blev dullet og leget med håret!
Jeg synes det er så hyggelig den slags events, hvor der både er noget læring og ikke mindst test af produkter.

Vi startede ud med lidt snacks, efter en dag på farten, så var det både rart at sidde ned men også få noget ordentlig at spise ;-)

Derefter blev vi præsenteret for gode stylingstips og fik en god præsentation af de forskellige produkter og stylere.

Og så blev det vores tur til at dulle os selv! Det var super hyggeligt, specielt fordi man havde sit eget lille “dulle-hjørne” hvor man havde mulighed for at teste de forskellige fladjern og krøllejern. Jeg er svært glad for fladjern, så jeg testede de forskellige om hvor gode de var til at glatte og hvor effektive de var til at krølle. Jeg endte med at synes bedst om deres Infinity styler, som kunne mig de fineste slangekrøller – se selv oppe på øverste billede. Måske man skulle finde et praktiksted og blive frisør ;-) haha..

Derudover er jeg vild med deres Wet børster, som kan børste håret imens det er vådt, uden at “rive” håret af. Og så fik jeg også den fine hårtørrer med mig hjem i posen, da jeg virkelig har haft brug for en ny læææænge ;-)

Alt i alt en super hyggelig aften med girly-talk og dullegrej – lige efter mit hoved ;-) haha

Mon man kan få lov til at have sådan et lille spejl stående herhjemme? Den er da fin, ikke? ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY