FREDAGSCOCKTAIL: SWEET BRAMBLE

LATELY

Grillmiddag hos søde venner – og nyyyye karofler! Total favorit ;-)

Hold nu op for en weekend! Kan vi tage en omgang af denne igen?
Jeg synes ugen har været mægtig sjov og rar. Den har bla. stået på en tur i biffen, en masse grillmad, løbe-event, is-spisning, første soppetur på stranden, første solskoldning og en masse mere! Og jeg er vild med det! Dette er netop det der gør at sommeren er ret så fantastisk. Nemlig alle de rare planer og ikke mindst spontane planer som bliver skabt, når vejret er godt og temperaturen er lun. Jeg bruger mere tiden ude end inde – hvilket jeg tror er meget sundt for undertegnede, da jeg ellers er liiige lidt for god til at sidde med næsen i computeren ;-)
Derfor tillod jeg mig også at holde en lille blog-fridag i går og den blev brugt i selskab på stranden og senere hen bålhygge med popcorn og S’mores! Så hyggeligt jo og minder allermest om en lille last minute ferie ;-)

Men jeg glæder mig nu også til den kommende uge og til en god og lang pinseferie! Jeg skal nemlig på besøg hos min Daddy-O og spise pinse-frokost med nogle dejlige veninder! Jeg glæder mig allerede! ;-)

Jeg håber at I har haft en dejlig uge og er klar på den næste <3

Øhm, arbejder stadigvæk hårdt på den der bikiniform – bare en lille bitte is ;-)

Har heppet på min mutti, som løb første gang på motorvejen inden den åbnede! SÅ sejt!!

Mere grill hos søde venner – vores venner er ret vilde med grill og det er vi også!

Sommer-typen ;-)

Første tur til stranden – findes der en bedre følelse når fødderne rammer sandet?

Bålhygge når det er bedst! Med hjemme-poppet popcorn!

Og S´mores <3 <3 <3 <3

Igen, hårdt arbejde på bikiniformen! En nem aftensmad på en hård dag ;-)

Grillet sommersalat og besøg af min søster og mutti inden en tur i biffen

<3

Lækre Brambles til fredagscocktail – se opskriften HER.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSCOCKTAIL: SWEET BRAMBLE