GLUTENFRI GROFT KNÆKBRØD

FREDAGSCOCKTAIL: APEROL SPRITZ GINGER

Aperol Spritz ender vist med at løbe igen i år med titlen som årets sommerdrik. Den er læskende, smagfuld og så er den altså også køn af en cocktail at være – hvis man kan kalde en cocktail det ;-) haha.. Oh well!

Jeg har tidligere været ret begejstret for denne cocktail og jeg har tidligere delt min opskrift med jer her på bloggen, se opskriften HER.
Men jeg tror måske at den traditionelle cocktail har fået en lille konkurrent eller blot en storesøster om man vil. For jeg er blevet ret så vild med Aperol Spritz med et twist af ingefær! Jeg siger dig – den SKAL og MÅ prøves!

Så lad os blot krydse fingre for at vejret snart bliver varmere, så vi kan skåle udenfor.

God fredag <3

Du skal bruge:

  • 3 dele tør mousserende vin (fx Prosecco, cremant, cava eller champagne) eller hvidvin
  • 2 dele Aperol
  • ca. 15 gram ingefær
  • 1 del danskvand
  • Isterninger og limebåde eller skiver til pynt

Kom isterninger i et glas, fx et stort vinglas eller et lavt cocktail glas. Hak ingefær rigtig fint og kom det i bunden af glasset sammen med isterningerne. Tilsæt mousserende vin eller hvidvin, dernæst Aperol og til slut danskvand. Rør rundt og pynt med et par limebåde. Aperol Spritz kan tilberedes i bowle eller kande, så man kan mixe drinken til mange på én gang. Det ser flot ud og er uhøjtideligt og nemt. ;-)

Jeg er sikker på at denne cocktail atter bliver et hit igen denne sommer. Og hvis man er til den helt traditioennel Aperol Apritz, så er der en nem opskrift lige HER.
SKÅL OG GOD WEEKEND!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLUTENFRI GROFT KNÆKBRØD