GOT A FAVORITE?

GUIDE TIL SOMMERFERIEN

Sommerferien står lige for døren. Men hvor skal man tage hen? Storbyferie? Charterferie? Eller blot en get-away i en weekend?

Mulighederne er mange og derfor guider jeg dig nu med at finde den helt rigtige ferie for dig hvad enten det er i Danmark eller i udlandet :-)

Falkenberg Strandbad

Tag til Sverige og nyd den svenske lille by Falkenberg. Nyd opholdet på Falkenberg Strandbad i ægte Badehotels stil med din private altan, kæmpe suite og spa område! Og med den smukkeste udsigt udover det sveneske hav.

Inviter din bedste veninde eller tag kæresten under armen og sæt kursen mod Sverige, blot 2 timers kørsel fra Øresundsbroen ;-) Læs mere om stedet HER.

Pak bilen og kør mod Paris. Paris har udover de fantastiske seværdigheder også en masse andet at byde på, bla. de franske specialiteter og små franske gader.
Spis en Crepé med chokolade og slæng dig i Eiffeltårns parken imens du sipper til champagne! Se hele min guide HER.

Hvis du tager turen til Paris, så burde du næsten køre turen videre til Belgien og intet mindre end Bruxelles. Byen der har så meget at byde på med både stemningsfulde gader, søde mennesker, flotte haver, seværdigheder og selvfølgelig den obligatoriske belgiske vaffel ;-) haha..

Læs mere om Bruxelles og nærbyerne Gent og Antwerpen HER og HER.

Se også videoen som jeg fik optaget imens vi var i Bruxelles HER :-)

Selvom der har været nogle uroligheder i Tyrkiet, så vil jeg nu altså alligevel slå et slag for Istanbul. Byen som bærer på så meget historie og mange af stederne er gratis at besøge og derfor er det også en oplagt by at gå på opdagelse i. Derudover er der en kæmpe bazar, som er verdenskendt for deres specialiteter og tæpper.

Se hele guiden for Istanbul HER. og HER

Vi bliver lige lidt i Tyrkiet endnu ;-)
For hvis man ikke er til Storby ferie, så kan man også slænge sig i en solvogn, drikke iskaffe og dase og bade dagen lang. Jeg tilbragte sidste sommer i Tyrkiet, nærmere betegnet Marmaris sidste år. Et sted som er meget turistpræget, men derudover er der også en masse muligheder for at komme helt ned i gear og blot slappe af på den nærliggende strand.

Tyrkiet byder på en meget høj varme i juli og august, så det anbefales at rejse tidligt på foråret, hvis man ikke er til alt for høj temperatur ;-)

Se evt. flere billeder fra vores tur sidste år HER, HER og HER.

Hvis man blot er til den dansk sommer, som af og til godt kan vise sig fra sin bedste side, så vil jeg anbefale at man tager færgen og rejser til Samsø.
Da jeg var der tilbage i september måned, så følte jeg pludselig at jeg var rejst til udlandet. For smukke lille Samsø føles som en lille landsby, ja faktisk en lille ferieby fyldt med liv, grønne marker og masser af smuk natur og hav.
Tag på den lokale restaurant og bestil din yndlings fisk eller smut en tur i den lokale Købmandsgård og køb lækre Samsø specialiteter – du vil ikke blive skuffet :-)

Læs mere om Samsø HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOT A FAVORITE?