GIVEAWAY: VIND SOMMERPLEJE TIL DIT HÅR

LATELY

Gravid mavse på en sød veninde <3

Jeg er nu ret vild med søndage! Det er dage, hvor man er klar til at afslutte en uge og se tilbage på stunder igennem i ugens løb og klar til at se frem mod den kommende uge.
Og det er egentlig hvad jeg sidder og gør hver søndag, når jeg skriver de her Lately blogindlæg. For jeg holder nu altså så meget af at dokumentere de gode stunder i livet og ikke mindst se tilbage på dejlige og rare minder. Også selvom det kun ligger 1 dag eller 1 uge tilbage.

Og denne uge er nærmest fløjet afsted for mit vedkommende. For ugen har indeholdt både pinsefrokost, middag med madklubben, sommerfest med kollegaerne, tømmermænd og ikke mindst en masse dejlige øjeblikke indimellem.

Og jeg rider videre på den gode bølge, for lige om lidt skal jeg mødes med en veninde til en brunchdate og senere står den på en tur i biffen med familien. Man er vel et heldig asen, ikke? ;-)
Den kommende uge bliver også rar, dog mindre booket, da jeg gerne vil have god tid til at få arbejdet på bloggen, få forberedt og afsluttet en masse inden jeg på fredag går på FERIE!! Og jeg glæder mig nu altså temmelig meget til ferien, men jeg ved også at jeg har en masse løse ender bla. med microsoft dynamics, der skal kombineres og afsluttes inden jeg med ro i maven kan slappe af! :-)

God søndag <3

Henriette

Prøver at indhente mit mål fra denne liste og matchende snacks ;-)

Ny blomst i hjemmet – en sød lille violin figen blomst, som jeg håber vil trives i huset :-)

Pinsefrokost med søde veninder <3

Og derefter dessert med havudsigt ;-)

Laksemiddag- en af mine absolut favoritspise :-)

Og hotdogspisning med madklubben..

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: VIND SOMMERPLEJE TIL DIT HÅR