FLOSSET

NEW IN: BIKINI MODE

Bikini HER

Indlægget er udgivet i samarbejde med Change

Et lille pip fra mig! Som sagt , så kan jeg jo ikke helt lade bloggen være – så her er lige lidt billeder af dagens bikini ;-) Som faktisk er ny i min bikini samling – man kan jo aldrig have for lidt, vel? Jeg er vild med farverne og modellen, som minder mig lidt om et indie look – dog håber jeg selv på at få lidt mere farve, så jeg blender lidt bedre ind ;-)

Vi har spenderet det meste af tiden på stranden og ved poolen. Og lige om lidt vil vi smutte op og få lidt frokost inden jeg atter finder strandstolen med en god bog! Ahh.. Jeg elsker det her ferie!!

Jeg har lidt problemer med nettet, så det bliver desværre lidt sparsomt med opdateringer, men heldigvis er der gemt lidt lækkert til jer her på bloggen :-)

Hav en dejlig torsdag! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOSSET