LATELY

OREO popcakes

Da vi med hastige skridt nærmer os studentertiden, så delte jeg sidste år denne lækre lille snack!

Det var faktisk ret simpelt, men udtrykket var fantastisk! Egentlig er det jo bare Oreos med glasur hen over og så lidt krymmel ;-) Nemt, ikke?

Jeg er sikker på at de her nemme snacks ville pynte godt på bordet til en barnedåb eller til når studenterne kigger forbi i studenterugen. Faktisk kan man jo farve glasuren i rød, blå, lilla – ja alt efter hvilken studenterhue man nu vælger ;-)

For at popcakes kan pynte bedst muligt, valgte vi at bruge nogle solide glas med en masse sukker i. På den måde kan pindene bedre stå og alle popcakes falder derfor ikke ind i hinanden. Blot et tip!
Der findes sikkert mange metoder at holde dem på ;-)

Opskriften finder du herunder.

Du skal bruge:

  • Træspyd
  • Oreo ( vi brugte ca. 20 oreos)
  • Flormelis
  • Kogt vand
  • Krymmel
  • Konditorfarve (Vi brugte den fra Dr. Oetker)

Start med at blande glasuren. Kog noget vand og hæld flormelis i en skål. Kom lidt vand i ad gangen og rør rundt til det har en god og tyk konsistens. Hæld lidt konditorfarve i glasuren til den har den rette farve.

Dyp dine oreos ned i glasuren. Vi valgte at dyppe halvdelen, men man kan sagtens dyppe det hele i. Sæt derefter et spyd i oreo og stil den. Pynt derefter med diverse krymmel.

Voilá så har du popcakes til dine gæster! Velbekomme!

Ps. Se evt. flere kageopskrifter HER?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY