SUMMER FEELING

BIRTHDAY + GIVEAWAY

Tænk engang, at der har sneget sig en fødselsdag herind på bloggen. Faktisk sådan helt ubemærket – og det går da ikke, vel?

Faktisk holder bloggen 4 års fødselsdag! 4 år!!! Det er jo helt vildt og næsten også helt uvirkeligt.

Og det skal da fejres, ikke? I alle tilfælde med sommeris og iskaffe ;-) haha..

Men da I jo er nogle skønne læsere og har fulgt mig tæt i de sidste 4 år, så har jeg en lækker fødselsdags konkurrence kørende ovre på Instagram, hvor I kan vinde ovenstående fladjern i limited Edition fra HH Simonsen. Lækkert, ikke?

I kan deltage nemt i konkurrencen lige HER.

Tænk engang, at jeg for 4 år siden hoppede over på denne blog og kom på navnet Bloggeronheels!

Jeg kan slet ikke forstå at det allerede er 4 år siden! Og ved I hvad? JEG ELSKER DET!

Mange ting er sket på 4 år, der har været gode og dårlige dage, breakups, singlefnidder, store projekter, fede samarbejdspartnere, store beslutninger, ny blogplatform, ny kæreste, nyt hus og I har været med hele vejen igennem!

Er I overhovedet klar over hvor vildt det er for en blogger som jeg, at se hvilken udvikling I læsere er med til at gøre for mig?
I er der på mine dårlige dage, læser mine downs perioder, jubler af mine gode perioder og min succes! I er med, når jeg fortæller mine fjollerier i min hverdag og når jeg udbryder nogle af mine hudløs ærlige blogindlæg!

I ER ALTSÅ SKØNNE HVER OG EN!

TAK FORDI I LÆSER MED <3

Ps. Her er et lille udkig fra den første tid på bloggen – ret sjovt at læse faktisk ;-) haha..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER FEELING