POSTCARD: VACAY

FROZEN STRAWBERRY MARGARITA

Det er fredag og jeg havde lyst til, at vi skulle skåle i noget forfriskende og yndigt, der ikke var for besværligt at lave. Og nu hvor vi jo har sommeren fremme, så er jordbær i jo i højsæson, så det skal da selvfølgelig være med i denne fredags cocktail. Er man ikke lige i alkohol eller i cocktail humør, så smager den altså også skøn uden tequila og Cointreau ;-)

Der har været fart på i denne uge, så jeg prøver at snuppe mig en slow fredag med lidt god mad, sofahygge og måske et par timer foran computeren. Jeg varmer nemlig stille og rolig op til i morgen, hvor den står på ferie-visit og en fødselsdagsfest om aftenen for en sød veninde! Og søndag regner jeg med at drømme om denne pizza og have lidt ondt i hovedet og ondt af mig selv ;-) haha..

SKÅL OG GOD FREDAG! <3

STRAWBERRY MARGARITA

Du skal bruge:

Bland alle ingredienserne i en shaker. Drinken shakes med is og serveres i et afkølet margaritaglas med limeskive på kanten.
Tip! Til den alkoholfrie: Drinken kan også blendes med is, og 4 stk semi frosne jordbær og serveres frozen.

Pyt med et par mynteblade og et par kirsebær eller jordbær.

SKÅL OG GOD WEEKEND!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTCARD: VACAY