SATURDAY SHOPPING

LATELY

Selvom jeg ligger vandret i dag efter en fantastisk fødselsdagfest sammen med veninderne i aftes, så er jeg temmelig tilfreds med denne uge! Og det afspejler sig ret godt, set med billederne igennem min linse for denne uge.

Der har været brugt tid på en masse arbejde og blogging. Derudover har jeg været på ferie-visit og grillet på deres terrasse. Jeg var helt misundelig over besøget og livet på sådan en ferie-campingliv. Og overvejer da hurtigst muligt at anskaffe mig et sommerhus eller en autocamper, så jeg selv kan komme afsted ;-) Jeg synes det er så hyggelig at bo småt, hyggeligt og ikke mindst primitivt. Det føltes helt som om jeg selv havde ferie, netop fordi tempoet et helt ned i gear!

Derudover har der skam også været tid til at puste ud og nyde solskinnet. Der har været tid til at læse, til pusle og nusse om hjemmet. Ting som jeg af og til kan glemme i hverdagens jag. Men som jo, er nogle rare ting at sysle med :-)

Jeg er vild med sommer og de lyse sommeraftener <3

Jeg glæder mig til at jeg i den kommende uge skal arbejde en masse, opdatere kalender med flere lækre aftaler i juli måned, udover selve juli listen. Derud er der sommermiddage, venindebesøg og selvforkælelse på programmet! Og sluttevis en barnedåb hos nære venner.

Men nu vil jeg trække mig tilbage og nyde resten af søndagen med de tarvelige tømmermænd ;-) haha..

Når starten af denne uge byder på total yndlingsburger og sweet potato fries ;-)

Årets første jordbærtærte – findes der en bedre sommerdessert? Overvejer lidt at kaste mig ud i at bage en selv en dag!

Har fejret den sødeste veninde, som har holdt en brag af en fest!

Med den vildeste dessert!! Der var ALT hvad hjertet begærer og det faldt selvfølgelig lige i min smag ;-) haha..

Outfittet fra i går, hvor nogen havde lidt travlt og fik klaret festkjolen, håret og makeuppen på under 15 min. De hurtigste minutter i mit liv!!!

Vild i går – syg i dag! Ligger og har lidt ondt af mig selv i dag, så den stod selvfølgelig på reperationsburger! FTW!

Har nydt en stille stund og regnfuld sommeraften lige her! Elsker de sommeraftener med læsning <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SATURDAY SHOPPING