JORDBÆR/MANGO SMOOTHIE MED GRANATÆBLE OG BLÅBÆR

LATELY

Mandag – første feriedag! Det lyder ret skønt, ikke?
Jeg kan hilse og sige at det er det bestemt også!! ;-) Om den har været produktiv indtil nu, ville være synd at sige. For selvom jeg officelt er gået på ferie og nu har 14 skønne dage at nyde, så har jeg altså haft lidt af en off dag i dag.

Jeg har vågnet tidligt, spist morgenmad, morgentrænet og derefter gik det lidt ned af bakke eftersom jeg snuppede mig en middagslur på over 3 timer! AV! Men egentlig er det grundet at jeg har haft brug for det. For jeg må indrømme at søvn har været et mangel i min weekend, da vinen var lidt for smagfuld lørdag til søndag. Og NOGEN havde planlagt at være klar til Flea Market om søndagen. Så den stod på 3 timers søvn og en søndag fyldt med loppefund og stand.
Så jeg har lige snuppet en smonday, for at komme i gang igen ;-)

Heldigvis føler jeg mig mere klar nu til en uge fyldt med bla. photoshoot, madklubs date, isspisning, oprydning i diverse kroge herhjemme, middagsaftale og så smutter jeg på et lille weekendophold til Hamburg i weekenden!

Jeg beklager at mit Lately først udkommer i dag, da det jo plejer at være en søndags ting, men nogen var lidt sleepy i aftes efter en hård weekend ;-) haha

Hav en dejlig mandag <3

Torsdagis burde være en ting, ikke? Specielt hvis man er til cookie dough ;-)

Hyggelig grill middag på den pæneste lille altan…

Har været på mirabella rov i min mors nye have – smagen af sommer <3

Fredagsfrokost med søde @jennifergeertsen på en ny café i byen :-)

Loppetypen, der stod tidligt på søndag morgen for at tage til flea market <3

Og med regn og blæsevejr + alt for lidt søvn, så var lidt varmt at drikke et must!

Fredag morgen ?summede det af ferie i hele kroppen!?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JORDBÆR/MANGO SMOOTHIE MED GRANATÆBLE OG BLÅBÆR