A YEAR AGO: JUNI 16

LOOK OF THE DAY: COMFY BLUE DRESS

Reklame links: Kjole: HER // Mules sko: HER // Solbriller: HER //

Sidste outfit fra vores ferie – I promise! Derudover deler jeg kun billederne fra ferien i et slags postkort, som vist nok skulle komme op på bloggen i en af de nærmeste dage – bedre sent end aldrig, ikke? ;-)

Kort før vi skulle rejse, manglede jeg en kjole. (synes jeg selv i hvert fald) Ikke noget fancy, ikke noget vildt. Men blot en kjole som jeg kunne hoppe i når jeg var på stranden eller hvis jeg lige manglede noget let at have på om aftenen. Og egentlig synes jeg ikke helt at jeg kunne finde noget der passede til mit behov. Altså lige indtil jeg så denne fine sag! Den passede lige præcis til beskrivelsen “hop-i-en-let kjole”. Så jeg skyndte at bestille dem hjem fra nettet, i håb om at den kunne nå hjem til mig inden ferien. Og dagen efter lå denne i min postkasse! Det er da en billig “oversættelse” man kan forstå, ikke? ;-)
Og den skulle selvfølgelig vise sig at være meget mere elegant og fin end jeg rent faktisk havde regnet med! Så istedet for strandkjolen, så blev kjolen således opgraderet til en aftenkjole ;-) Og efterfølgende fandt jeg så ud af at den også findes i pastel grøn HER. Hvis man er mere til grøn end blå ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A YEAR AGO: JUNI 16