SUMMER NAILS

BLÅBÆR SMOOTHIE

Som jeg tidligere har nævnt HER, så er vi blevet ret glade for smoothie herhjemme,. Faktisk spiser jeg ikke andet til morgenmad end min smoothie.

Det passer så fint med at jeg kan proppe alle ingredienserne i min blender – derefter gør jeg mig selv klar til arbejde og drikker 2 glas vand imens. Og inden jeg smutter ud af døren, så tænder jeg for blenderen og tager den med på arbejde og drikker den på kontoret.

Tænk sig, at JEG skulle bryde min morgenmadsvane og forkorte mine 20 minutters morgenmads tid herhjemme til 2 min. på at forberede den og så spise den på arbejdet.

Og underligt nok, så fungerer det faktisk super godt for mig. Jeg får en nærende morgenmad samt jeg kan møde tidligere ind på kontoret. For mig er det en win win situation i øjeblikket. Det er ikke sikkert at den holder stik i længden, men lige nu er jeg glad for den nye rutine ;-)

Denne smoothie opskrift byder på en lidt mere nærende smoothie med både olie og protein.

Se opskriften herunder :-)

BLÅBÆR SMOOTHIE

Du skal bruge:

  • 1 håndfuld frosne blåbær
  • 3 spsk skyr (jeg bruger den med vanilje)
  • 1 halv banan
  • 10 mynteblade
  • Evt. chiafrø eller 1 spsk proteinpulver for en mere mættende smoothie
  • 1 tsk olie
  • 1 dl vand

Kom det hele i en blender og blend til det har en cremet konsistens. Kom evt. lidt ekstra vand i, hvis du ønsker en mere flydende smoothie.

Server straks eller kom det i en flaske og tag den med to-go morgenmad.

VELBEKOMME!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER NAILS