LOOK OF THE DAY: SIDEWALK

ONE POT PASTA

Med en travl og stresset hverdag, så prøver vi sådan nogenlunde at få kokkereret nogle sunde og nemme retter i køkkenet. Men af og til (mest søndag) er det altså rart at kunne bruge mere tid på arbejdet end at bruge 2 timer i køkkenet. Misforstå mig nu endelig ikke, for jeg ELSKER at stå i mit køkken og finde på nye opskrifter. Men jeg har altså nogle dage hvor jeg er sent hjemme eller er lidt hængt op på hjemmekontoret, at jeg ikke rigtig kan finde tiden til at lave aftensmaden.

Og så hørte jeg det! I starten af sommerferien. Hr. Skov havde vist set det på nettet. At man kunne lave en såkaldt One Pot Pasta, som simpelthen består af alverdens ingredienser og krydderier, som kun tager 10 min at lave! 10 MIN!!
Og egentlig kræver det ikke de helt store ingredienser, man kan sågar tømme køleskabet om man vil.

Så det skulle komme an på en prøve! Og jeg siger jer – det er SÅ nemt og det smager af en ret der har kokkereret i flere timer. Den er simpelthen så smagfuld og den bliver faktisk endnu bedre dagen efter til frokost – skulle jeg hilse og sige ;-)

Du tager simpelthen alle de ingredienser du ønsker og kommer det hele ned i en gryde sammen med din yndligs pasta/spaghetti og 10 min. efter har du en lækker og smagfuld ret. Nemt, ikke?

Jeg har prøvet at lave min egen version af det og nedenunder finder du mit bud :-)

Find evt. flere opskrifter HER .

ONE POT PASTA

Til 4 personer

Du skal bruge:

 • 400 g fuldkorns spaghetti
 • 200 g pasta sauce
 • 1 stor håndfuld friske basilikumblade
 • 1 stor håndfuld friske spinatblade
 • 1 finthakket løg
 • 2 fed hvidløg, finthakket
 • 2-3 forårsløg
 • 10 cherrytomater, skåret i både
 • 2 tsk oregano
 • 100 g. finthakket chorizo pølse
 • 5 dl grøntsags boullion
 • 2 spsk olivenolie
 • 1 tsk chili pulver
 • 2 tsk salt
 • friskkværnet peber

Som nævnt ovenfor – så er det en nemt ret! Så derfor kommer du alle ingredienserne i en stor gryde ? på en gang.

Kog retten op, rør rundt i ca. 5 min til spaghettien begynder at blive blød. Læg låg på og lad retten simre i 10-15 minutter eller til spaghettien er al dente.

Server retten med friske basilikumsblade.

VELBEKOMME! <3

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: SIDEWALK