LATELY

SÅ PINLIGT!

I anledningen af at det er et år siden i dag at dette er sket, så deler jeg denne historie igen ;-)

Okay, selvom jeg godt ved at dette er en modeblog – så har I læsere tidligere givet udtryk for at bloggere shiner et perfekt liv. Og derfor tænkte jeg at jeg ville dele nogle af mine pinlige historier fra the real world!

Ja du læste rigtigt! Du vil komme til at høre nervepirrende og ikke mindst MEGA PINLIGE historier. Jeg kan til tider være utrolig klodset. Jeg falder, snubler og har en tendens til bare at dumme mig i de mere seriøse situationer! Og ved I hvad? Jeg bliver ALTID opdaget!

Og derfor kommer der her en historie, som jeg oplevede i weekenden, noget som fortæller ret lidt om mig som person, men om de pinlige ting, som bare IKKE må ske.

Nå men lad os starte med at jeg tidligt lørdag morgen tjekkede postkassen for breve og pakker. Der lå to fine breve fra Post Danmark om at jeg kan afhente mine pakker ved nærmeste posthus.

Allright, jeg tænker derfor hurtigt at hoppe i noget tøj, prøver at dække en ny bums på størrelse med et knytnæve, tjekke mit morgenhår (en løs knold og vildfaren pandehår) og køre til nærmeste supermarked og hente mine pakker og et par rundstykker til mig og C.

Da jeg trådte ind i supermarkedet blev jeg mødt af et rend af mennesker – klokken var 7.30 og hvad lavede alle disse mennesker så tidligt oppe?? Nå men jeg stiller mig bagerst i køen og venter pænt på at det bliver min tur. Der kommer flere og flere mennesker i køen bag mig og endelig blev det min tur! Jeg bestiller og betaler for mine rundstykker og giver besked om at jeg skal hente 2 pakker.

I mellemtiden kan jeg pludselig mærke at der løber noget ned ad hagen på mig. Jeg tørrer det væk med den ene hånd og opdager til min forskrækkelse at det er blod! Ikke bare lidt, ikke bare en smule, men RET MEGET blod!

Min tidligere omtalte bums valgte at sive blod ud der MIDT i supermarkedet ved kassen. MENS alle kunderne flittigt ventede på at betale sine varer efter mig.

Jeg prøver at dække det til ved at stå rimelig akavet med min hånd omkring hagen. (der hvor bumsen sidder) Indtil den kære postmand kom tilbage og nævnte at pakkerne først kunne afhentes efter kl. 13. Oh well så må jeg vente. Jeg modtager mine papir (I ved brevene, som postmanden efterlader i postkassen når man ikke er hjemme til at modtage pakker) og da jeg tager min hånd væk fra hagen og rækker mod papirerne, ser jeg at min hånd er FYLDT med blod! Og ikke nok med det, så drypper der blod ned af min hage, ned på min kjole og ned på gulvett!! No no no no.. Jeg skynder mig at tage papirerne og mumler “Jeg kommer tilbage senere” og nærmest løber ud af supermarkedet! Velviden om at nok ALLE kunder ved kassen havde set mit ultra fine stunt!

OMG!! Hvor meget kan sådan en lille bums lige indeholde af blod?? Det var ekstremt pinligt og det værste var jo at jeg skulle forbi supermarkedet senere på dagen. Heldigvis havde der været vagtskifte og en ung fyr, helt uviden om morgendagens situation, udleverede derfor mine pakker ;-)

Piger – PLEASE sig at jeg ikke er den eneste, der har oplevet dette?

2 kommentarer

  • Christina

    Det er jo ikke din skyld bumsen valgte at detonere der i køen – tarvelige bums

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha ha ha – det er seriøst ret sjovt!! haha.. Jeg er glad for at jeg ikke er den eneste

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY