LOOK OF THE DAY: OFF TO COPENHAGEN + GIVEAWAY

SUMMER NAILS

Det er torsdag og da det er længe siden at jeg sidst har vist mine torsdags negle, så tænkte jeg at i dag var en oplagt mulighed! Selvom sommeren snart er forbi, så går vi ligeså stille sen-sommeren i møde og jeg kan næsten ikke vente med at nyde de skønne, lune sommeraftener. Det er noget af det bedste jeg ved..

Men egentlig glæder jeg mig også til at klæde mig i lune strik og lange kjoler – samt pynte negle med sen-sommer farver.
Og derfor har jeg fundet 4 lakker som i øjeblikket hitter her hos mig :-)

Sally Hansen har formået at lave 4 lækre lakker i 4 lækre farver.

Og for slet ikke at tale om påføring af lakkerne. Disse lakker kræver nemlig ikke mere end 5 min. til at tørre – ifht. andre lakker som gerne kræver 30 min før lakken er 100 % tør.

Jeg påfører blot 1 lag og venter 5 min. for derefter at påføre lag 2 og venter så 5 min igen. Herefter skyller jeg hænderne og neglene under iskoldt vand, for at hærde neglene og forlænge holdbarheden.

Slut evt. af med en overlak for at fuldende looket. Nemt, ikke?

Du kan evt. se flere lakker og farver lige HER.

Produkterne er modtaget i gave

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: OFF TO COPENHAGEN + GIVEAWAY