SÅ PINLIGT!

WHAT A SUMMER

Jeg må ærligt indrømme søde læsere, at jeg er lidt af en tørvetriller hvad angår afslutninger.

Ja faktisk er jeg temmelig dårlig til at tingene ændrer sig eller får en ende. Og den følelse af afmagt eller fortrydelse rammer mig hver gang.

Lige om lidt ender august måned og derefter kommer september med en snert af efterår og det går pludselig op for mig at sommeren for alvor er forbi. Og derfor bliver jeg lidt vemodig ved tanken om jeg nu har nydt det nok? Har jeg nydt solen når den endelig har været fremme? Har jeg holdt nok fri til at nyde sommeren og dens udfoldelser? Har jeg overhovedet badet på stranden og stukket tæerne i det danske strandsand? Og har jeg nu også fået slappet nok af og nydt det sene aftener på terrassen som jeg havde lovet mig selv?

Svaret er nok delvist nej. For jeg må indrømme at sommeren har taget fusen på mig og fløjet direkte over næsetippen på mig. Og selvom det ikke hjælper at ærgre sig over alle de ting jeg nu ikke har nået, så sidder jeg alligevel lidt vemodig og føler mig lidt fortabt på dette område!
Men til mit forsvar, så har sommervejret just ikke været der for at kunne opleve alle de ting jeg nu havde set frem til. Såsom et ekstra weekendhold op med Hr. Skov på et badehotel!
Og derfor vil jeg nu håbe på at den lune sensommeren forhåbentlig træder frem og viser sommeren hvordan det skal gøres! Forhåbentlig!! <3

Og så vil jeg hive mig selv op og huske at nyde dem. Læg computeren fra mig. Slå telefonen på lydløs. Læg alt hvad der drejer sig om arbejde og blog på hylden og blot nyde at være i nuét og se min familie og veninder og nyde det danske sen sommer vejr! For jeg vil nyde hver og én.

Så jeg runder sommeren af med en middag hos min søde mutti som har været så rar at invitere mig på sommermiddag i aften, hvor vi forhåbentlig kan nyde den sidste sommerduft <3

Og så vil jeg opfordre jer andre til at gøre det samme <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ PINLIGT!