LOOK OF THE DAY: ANOTHER DOT DAY

WHEN IN HAMBURG

Sponsoreret indlæg

Hej piger!

Et lille pip fra mig her i Hamburg! Der er fart på og jeg er vild med det!

Som sagt så er jeg inviteret til Hamburg i forbindelse med kampagne Ein Smuttur i Hamburg. Vi er netop lige kommet hjem fra hotellet efter en fantastisk dag hos The Supper Club, hvor man bla. kan prøve paddle boarding! Noget som jeg tror vi alle sammen var lidt nervøse for. Det er simpelt, man står på et bræt og holder balancen og så padler du dig fremad! Prøv lige og spørge om jeg var en smule nervøs for at falde i vandet? ;-) hahah

MEN HEY – jeg gjorde det sgu! Og jeg er vild med det – endda så vild med det, at jeg overvejer at anskaffe mig en derhjemme. Den ville være rar at have i baghaven, ikke? ;-)

Nå men jeg ville jo egentlig bare lige sige hej til jer og vise lidt billeder fra dagen i dag! Senere smutter vi videre rundt i Hamburg, hvor vi skal mødes med en frisør og makeup artist, som skal få os til at shine. For i aften står den på festival – nærmere betegnet Vogelball, (som jeg vist også har talt lidt om HER ) så jeg forventer en masse glimmer og fjer! YAY!

Hvis I har lyst til at følge med under hele dagen og aften, så kan I tjekke min Instagram ud HER, hvor jeg også løbende deler Instastories – så følg endelig med! <3

Hav en dejlig weekend <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: ANOTHER DOT DAY