LOOK OF THE DAY: IN THE DOTLIGHT

ALL CURLY

Da jeg for et stykke tid siden var til et event hos HH Simonsen, blev jeg stylet af stylisten Lisbet Simonsen.
Jeg har et naturligt fald af krøller i mit hår og jeg bruger det ganske sjældent, med mindre mit morgenhår rent faktisk sidder spot on! Hvilket det egentlig sjældent gør ;-)

Men Lisbet opfordrede mig egentlig til at prøve deres noget anderledes krøllejern, for at bringe mine naturlige krøller frem og gør mit hår altså mere pjusket!

Jeg var en anelse spændt på resultatet, da jeg jo længe har prøvet at gro mit pandehår langt. Og let’s face it – kort pandehår og krøller holder bare ikke!!

Men efter blot 10 min. så mit hår således ud og mit korte pandehår forsvandt pludselig, da det var godt blendet ind i resten af mit hår. Og voilá så var mine bekymringer ret hurtigt væk!

Krøllejernet jeg blev stylet med er DET HER (reklame link) og er faktisk i øjeblikket på tilbud, så til de af jer der ønsker samme style, skynd jer at bestille inden priserne ryger i vejret igen!

Hvis man har kortere år end mig, så er dette krøllejern helt aktuelt, da krøllejernet har de her små og store dutter, som gør det anvendeligt for både korthåret og langhåret.

For at tæmme krøllerne lidt kom hun denne lækre olie i mine spidserne. En olie jeg faktisk har brugt stort set hver aften inden jeg går i seng for at give hår den rette pleje om natten. Jeg kommer ganske lidt i spidserne hver aften. Og så står jeg faktisk op til et lettere stylet frisure, som kun lige kræver en børstning eller fladjern til at rette på de vildfarne hår. Smart, ikke?

Jeg vil klappe computeren sammen for i dag – jeg har haft lidt internet problemer og det tog laang tid for mig at udgive dette blogindlæg, så sommetider kunne det altså være handy med en It supporter, når man havde den slags problemer ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: IN THE DOTLIGHT