LATELY

LOOK OF THE DAY: IN THE DOTLIGHT

Reklame links: Skjorte: HER // Bukser: HER // Pumps: HER //

Her er mit outfit fra i tirsdags, hvor jeg som sagt besøgte smukke Århus. Vejret var noget så tosset, da det var lunt men samtidig regnfuldt, så det resulterede i lange bukser og tynd skjorte!
Jeg kan faktisk godt mærke at jeg har en mindre tøjkrise i øjeblikket, specielt fordi det er overgangen fra sensommeren til efteråret og den kan altså blive temmelig svært at regne med! Det er hundekoldt om morgenen og lunt når man får fri om eftermiddagen! Og egentlig ønsker jeg nok bare at det skal blive efterår snart, så jeg kan hoppe i mine vamset strik og tænde stearinlys ;-) ha ha..

Mandagen har ramt mig i dag, så er jeg virkelig mandagstræt efter en god weekend. Desværre kører tankerne rundt i hovedet på mig, på godt og ondt, men jeg prøver så vidt muligt at få styr på det meste. Måske er det bare sådan en mandag skal være ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY