ALL CURLY

LOOK OF THE DAY: LET THE SUMMER LAST

Reklame links: Coatigan: HER // Kjole: HER // Pumps: Bianco//

Når efteråret ikke vil komme til mig, så må jeg jo joine sensommer holdet og bruge mine sommerkjoler lidt endnu. Oh well I kan godt høre at jeg er nem at overtale, ikke? ;-) ha ha..

Men selvom jeg er temmelig tosset med efteråret, så kan jeg da godt nyde sensommeren lidt endnu, med både bare stænger og sommerkjole! Selvfølgelig i selskab med en lun strik.
Apropos strik – så er jeg hovedkulds forelsket i min nye strik fra Oenling! Aldrig har jeg fået så mange komplimenter for en strik og jeg kan egentlig godt forstå det! Ikke nok med at den er super blød, så er den altså også mægtig fin i den blå farve og luner mig på de kølige dage! Faktisk har jeg mere eller mindre brugt den som en overgangs jakke – hvilket fungerer upåklageligt! Og ja jeg har den selvfølgelig også på i dag ;-) haha..

Jeg har faktisk lige forladt kontoret og vil snuppe en iskaffe i det skønne solskin med en sød veninde, inden den står på lidt mere arbejde. Og så skal Hr. Skov vist nusses lidt ekstra i aften, da han smutter til München i morgen tidlig, hvor jeg derefter er alene hele weekenden!
Der er dømt tøsehygge, girlpower og hjemmebag til den helt store guldmedalje ha ha ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL CURLY